Мрамор | Естествени Камъни | Булстоне 12 ЕООД

Мрамор и мраморни плочи за кухня, баня, стени или под

Мраморът е метаморфно варовиково образование получено в резултат на вулканична дейност при високо налягане и температура. Оцветяването му варира от чисто бяло да изключително разнообразни цветни нюанси, пъстри краски и елегантно приливане на цветове, които дори художник трудно би нарисувал, което го превръща в предпочитан камък за изработка на различни интериорни решения.

Мраморът като естествен материал добавя изискана елегантност към вътрешните пространства и осигурява безкрайни възможности за дизайн. Също така той е лесен за почистване и това го прави практично и атрактивно допълнение към вашия интериор и екстериор.

В Булстоне 12 внасяме мрамор от Италия, Бразилия, Египет и др. като го обработваме с най-модерните и технологични машини, за да изпълним безкомпромисно всеки наш проект.

Нашите клиенти избират естествен мрамор за облицовки на бани, дизайнерски кухненски плотове от мрамор, камини с мраморна облицовка, статуи от мрамор, красиви стълбища от мрамор, подови настилки и т.н., за да придадът изтънченост и уникалност на домовете си.

Свържете се с наш консултант, за да получите експертно мнение и информация относно цени и размери.