За Булстоне 12

История

Стартирахме през далечната 1994г, като малък семеен бизнес, занимаващ се с внос на мрамор и гранит. В резултат на усърдна работа, постоянен стремеж за развитие, множество доволни клиенти и добър мениджмънт, днес Булстоне 12 е една от водещите фирми на българския пазар за внос и обработка на висококачествени естествени камъни от Италия, Бразилия, Индия, Египет и Китай.

Производствена база

През годините изградихме голяма прозиводствена база в град Ловеч, за обработка на мрамор, гранит, травертин, варовик, пясъчник, оникс и други естесвени камъни, която е оборудвана с най-новите и модерни технологични машини. Иновативните CNC машини на DONATONI и INTERMAC, ни позволяват да изпълняваме и най-нестандартните желания на нашите клиенти. Обработваме материалите с изключителен професионализъм и прецизност, за да можем да гарантираме безкомпромисно качество. Производствената ни база в град Ловеч, притежава сертификат EN ISO 50001:2011 от 24.01.2019 г. за „Рязане, профилиране и обработване на строителни и декоративни, естествени и скални материали“.

Складова база

Освен в град Ловеч, фирмата ни има складова база, която поддържа постоянен богат асортимен от естествени камъни в град София, като изпълняваме поръчки за клиенти на територията на цялата страна и Европа.

Производство

Ние сме способни да произведем, подготвим и доставим плочки, слабове, чешми, фигури, фонтани, продукти по ваш проект, както и различни блокове в множество разнообразни варианти. Независимо дали имате нужда от естествени камъни за облицовка или за изработка на мечтната баня, кухненски плот или стълбище, ние сме насреща за изпълнението им. Предлагаме различни начини за обработка на повърхността – полиране, браширане, тъмбълтоване, третиране чрез пясъко-струя и т.н.

Избрани проекти

Благодарение на лоялността и доброто отношение което получава всеки един наш клиент, фирмата ни успешно реализира проекти, както в България, така и в Англия, Германия, Франция и др.